Bentec Bioenergies SLU · Disseny, Projecte i Explotació de Plantes de Biogàs 'Clau en Mà'
  Bentec Bioenergies SLU - Plantes de Biogàs | Biogas Power Plants   Vista de les nostres Plantes · Clic a la imatge per a ampliar ...Vista de les nostres Plantes · Clic a la imatge per a ampliar ...Vista de les nostres Plantes · Clic a la imatge per a ampliar ...
Carretera de Vic, 15
Sant Esteve d'en Bas
17176 · Girona · SPAIN
  en castellano... en català... in english...  
 
  Inici Contactar Mapa Bentec Bioenergies SLU , filial a Espanya de Biogas Weser Ems GmbH & Co. KG  
 
 
  ets a: inici > introduccio al mon del biogas  

JUZBADO A PLENA POTÈNCIA
A GENER de 2012 la Planta de Biogàs de ENUSA a Juzbado (Salamanca) construida por Bentec/BWE, ha assolit la PLENA POTÈNCIA ( 500 kW)

BENTEC·BWE - Planta de Biogàs ENUSA

  Detall de la Planta de Biogàs de Juzbado Anar al Butlletí de Notícies

Bentec Bioenergies SLU - Biogas Weser-Ems GmbH & Co KG cuida de totes les necessitats per a la seva Planta de Biogàs, des del projecte a la construcció, fins al manteniment rutinari i l'optimització.

La nostra experiència inclou més de 280 plantes en funcionament amb una Potència elèctrica total instal·lada superior a 150MW, oferint als operadors immenses avantatges en aquest sector innovador. Aquesta font d'energia atreu una creixent atenció de tot tipus d'indústries, consumidores de grans quantitats de calor.
La nostra fiabilitat i eficàcia comprovada li garanteixen una constant i segura rendibilitat, que fan d'una planta Bentec - Biogas Weser-Ems una inversió rendible per al futur.

Els serveis d'Bentec Bioenergies SL - Biogas Weser-Ems GmbH no només inclouen projectes "clau en mà", sinó també components individuals. Si necessita disseny, planificació, suport tècnic o instal · lació, la nostra experiència us ajudarà.

Contacti'ns sense dubtar-ho, en Bentec - BWE l'assessorarem amb molt de gust sense cap tipus de compromís per part seva.
El seu equip de Bentec Bioenergies·Biogas WeserEms GmbH &Co.KG
 
DESTAQUEM
BENTEC assoleix les 54.000 VISITES a la seva pàgina web !!

Aclari els seus dubtes sobre el BIOGAS!!
 
Model 3D PLANTA DE BIOGAS

BENTEC-BWE

©Bentec Bioenergies 2011
Tots els drets reservats

web by web#baster enbas.com | web#baster ® 2008/2013